banner
logo2

Konkurs na stanowisko trenera koordynatora hokeja
piątek, 30 września 2011 23:30

Zagłębie Sosnowiec Spółka Akcyjna ogłasza konkurs na stanowisko trenera koordynatora w dyscyplinie hokej na lodzie

Wymagania konieczne:
•  Wyższe wykształcenie pedagogiczne
•  Minimum stopień trenera danej dyscypliny
•  Staż pracy w charakterze trenera danej dyscypliny nie krótszy, niż 5 lat
•  Umiejętności korzystania z pakietu MS office oraz programów do obsługi poczty elektronicznej
•  Podstawowa znajomość języka obcego
•  Doświadczenie w pracy ze sportowcami
• Pisemne opracowanie programu szkolenia na lata 2012-2016 dla danej dyscypliny z uwzględnieniem kategorii wiekowych juniorów, młodzieżowców i seniorów.
•  Zaświadczenie o niekaralności
•  Pisemne zobowiązanie do podnoszenia kwalifikacji

Przy ocenie kandydatów komisja konkursowa będzie brała pod uwagę w szczególności:

•  Kwalifikacje
• Potwierdzony przebieg pracy trenerskiej lub instruktorskiej z wyszczególnionymi osiągnięciami zawodowymi
•  Znajomość podstaw języka obcego
• Wiedza z zakresu problematyki sportu, szczególnie w zakresie danej dyscypliny (w skali krajowej i międzynarodowej) oraz znajomości obowiązujących przepisów.
•  Umiejętność korzystania z pakietu MS Office oraz programów do obsługi poczty elektronicznej

Termin i miejsce składania dokumentów:

Wszystkich zainteresowanych prosimy o składanie swoich aplikacji (CV+ list motywacyjny) oraz następującej dokumentacji: kserokopii uprawnień trenerskich, dokumentów potwierdzających posiadany staż pracy w charakterze trenera lub instruktora danej dyscypliny oraz kopię dyplomu (oryginały do wglądu podczas rozmowy), pisemnie opracowany wieloletni program szkolenia, zaświadczenie o niekaralności, zaświadczenie o niekaralności, zaświadczenie o stanie zdrowia pozwalającym na pracę na stanowisku trenera koordynatora danej dyscypliny, pisemne zobowiązanie do podnoszenia kwalifikacji.

Dokumenty proszę składać do dnia 6.10.2011 r. w siedzibie Spółki Akcyjnej Zagłębia

Wszystkie niezbędne dokumenty muszą być złożone w zaklejonej kopercie z dopiskiem „Konkurs na stanowisko koordynatora” oraz podaniem dyscypliny sportu. Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (DZ. U. nr 133 poz. 883)"

Procedura i przebieg konkursu:
•  Złożenie w wyznaczonym terminie oferty zostaną komisyjnie rozpatrzone, a wybrani kandydaci otrzymają informację o wyborze.
•  Spółka Akcyjna Zagłębie nie zwraca kosztów przejazdu zaproszonym uczestnikom dalszego postępowania kwalifikacyjnego.
• Komisja konkursowa powołana przez Zarząd Spółki może wnioskować do Zarządu o unieważnienie konkursu bez podania przyczyn.
•  Zarząd ma prawo unieważnić konkurs bez podania przyczyn.
•  Ostateczne wyniki konkursu ogłosi zarząd Spółki Akcyjnej Zagłębia.

Zagłębie Sosnowiec SA
41-200 Sosnowiec, ul. Zamkowa 4